Voorheen R2DOORN

06 - 33 95 37 00

Facilitaire service.

* Glazen wassen.

* Dakgoten legen.

* Gevelreiniging.

* Opleveringen.

Glazen wassen.
Woonhuis, flat of bedrijfsgebouw mét ramen? Komt u er zelf niet aan toe, zijn het er te veel of heeft u er eigenlijk geen zin in? Wij helpen u graag!

Villarino Vastgoed Onderhoud Doorn weet als geen ander dat mooi schoon, vakkundig gereinigd glas voor ieder huishouden en bedrijf een grote meerwaarde geeft. Het geeft een goed werkklimaat en is vele malen prettiger om doorheen te kijken!
 

Dakgoten legen.

Dakgoten zijn vanaf de grond lastig te controleren en inspecteren, waardoor deze vaak ‘vergeten’ worden bij het reinigen van de buitenkant van de woning. Het goed en regelmatig schoonmaken van de dakgoten is echter erg belangrijk; een vervuilde dakgoot kan namelijk veel problemen veroorzaken!

Wanneer het regenwater niet goed afgevoerd kan worden doordat zich in de dakgoot bijvoorbeeld bladafval of takken bevinden, kan door het gewicht van het water de dakgoot gaan doorhangen of scheuren. Daarnaast kan het water bij vorst bevriezen en gaan uitzetten. Hierdoor kan lekkage, roest, aanslag of verrotting ontstaan, welke vaak pas in een te laat stadium wordt opgemerkt. Het repareren of zelfs vervangen van de dakgoot is dan vaak nog de enige optie.

 

Gevelreiniging.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opleveringen.

Zakelijk of particulier, als u uw huis op wilt leveren, moet het uiteraard spic en span zijn voordat er kan worden begonnen met de inrichting. Villarino Vastgoed Onderhoud Doorn ondersteunt u in de oplevering van uw woning(en).

Bij de oplevering schoonmaak zorgen wij ervoor dat het pand na de verbouwing of oplevering door de aannemer, grondig wordt schoongemaakt zodat helemaal spic en span is voordat het ingericht wordt.

 

 

 

 

 

Wij vertellen u graag meer over onze facilitaire diensten. Wil u meer informatie hebben of een prijs opvraag doen, dan kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

 

 

 

Terug naar Diensten.

Naar de Contactpagina.